Майбутнє українського кінематографа: Стало відомо, скільки країн придбали права на показ "Сторожової застави" (відео)

“Сторожова застава” - український повнометражний фільм-фентезі, знятий за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського.

Кадр з фільму. Фото:скрін відео

Президент Петро Порошенко впевнений у яскравому майбутньому українського кінематографа, адже права на показ "Сторожової застави" придбали вже 27 країн. Про це глава держави написав у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Права на показ першого українського фільму-фентезі "Сторожова застава" вже придбали 27 країн світу. Збільшивши державне фінансування кінематографа, ми заклали основи для того, щоб робити за рік понад 120 фільмів. Впевнений, на український кінематограф чекає яскраве майбутнє!" - зазначив Порошенко.

“Сторожова застава” - український повнометражний фільм-фентезі, знятий за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського, що вийшов у широкий прокат 12 жовтня 2017 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...