"Майдан" водіїв у "ДНР": Маршрутники не вийшли на рейси - люди не можуть дістатися на роботу

Водії не мають наміру починати роботу, поки не будуть розглянуті їхні вимоги підвищити вартість проїзду до 10 рублів.​

Маршрутки в Донецьку. Фото: vesti-ukr.com.

Вранці 23 серпня в Донецьку на рейси не вийшли маршрутні таксі: перевізники оголосили страйк і вимагають підвищити плату за проїзд до 10 рублів. Донеччани чекають автобусів більше двох годин на зупинках і не можуть дістатися на роботу. Близькі до влади "ДНР" джерела запевняють, що народ "потрібно почути" і розібратися в причинах акції протесту. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Диалог.

"Хоч на дах лізь, як в Індії будемо скоро", - шокована сьогоднішньою акцією маршрутників донеччанка Ганна. Дівчина повинна була приїхати на роботу до 9-ї години ранку, але всі автобуси йшли переповненими. Салон "забивали" на кінцевій, на проміжних зупинках шансів потрапити всередину у пасажирів не було.

У соцмережі пишуть, що на рейси в Донецьку сьогодні не вийшли автобуси №№ 17, 25, 37, 10, 42, 40, 58. Як довго триватиме акція протесту, не уточнюється. Відомо, що водії не мають наміру починати роботу, поки не будуть розглянуті їхні вимоги підвищити вартість проїзду до 10 рублів.

Один з "активістів ДНР" Олександр Болотін вже заявив, що перевізники несуть великі збитки, деяким доводиться навіть знімати з рейсів машини, так як немає коштів усувати неполадки. "З кожним днем на лінію виходить все менше і менше маршруток. Власники просто не в змозі їх обслуговувати ", - написав Болотін.

Він зауважив, що страйк - вимушений захід і без допомоги "держави" проблему не вирішити.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...