Маленькі патріоти: У Криму під носом в окупантів провели 1 вересня у національних кольорах (фото)

Маленькі кримські патріоти прийшли в школу з кульками, на яких зображена символіка, визнана не так давно окупаційними властями Криму екстремістською.

Патріотичне 1 вересня у Криму. Фото: соцмережі.

У Криму вирішили підтримати заданий окупованими Донецьком і Луганськом тренд про нагадування окупантам своєї приналежності Україні і провели 1 вересня патріотичний День знань. Новину передають Патріоти України.

Відзначилася на День знань одна зі шкіл Бахчисарая, де діти прийшли на перший урок в національних костюмах і з надувними кульками, на яких зображена кримсько-татарська символіка. Очевидно, що фотографія була зроблена в одній зі шкіл, де навчаються діти кримських татар. Маленькі кримські патріоти прийшли в школу з кульками, на яких зображена символіка, визнана не так давно окупаційними властями Криму екстремістською. (Кримсько-татарський Меджліс в 2016 році "прокуратурою Криму" було внесено до переліку заборонених і екстремістських організацій - ред.). В умовах гонінь проти кримських татар перфоманс школярів по праву виглядає героїчним.

А ось інша фотографія з Криму: учень однієї зі шкіл на півострові вирішив подарувати вчителю на День знань патріотичний букет в кольорах українського прапора. Як написав один з кримських блогерів, що опублікували фото, "тут у наявності душевно здорові батьки і вчитель, напевно, пощастило дитині".


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...