​Мама помітила кров на дитячих трусиках. Вчителі повелися підло: На Одещині школяр-ґвалтівник напав на 6-рячну дівчинку (відео)

Батьки учнів Кам'янської середньої школи звинувачують адміністрацію навчального закладу в приховуванні фактів спроби зґвалтування першокласниці.

Про насильницькі дії стосовно своєї доньки в поліцію повідомила матір 6-річної дівчинки, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН. Четвертий день за рекомендацією психолога маленька Катруся не ходить до школи.

Її мати розповідає, що надвечір після школи купала дитину. Зазвичай весела дівчинка їй здалася того дня пригніченою. "Знімаю з неї трусики, дивлюся – на трусиках кров. Почала дивитися – у неї там розрив добрячий", - каже Ганна Васильківська.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...