Мандрівникам на замітку: 2017 рік став найбезпечнішим за всю історію авіації

Сьогодні ймовірність того, що на пасажирському рейсі трапиться авіакатастрофа, становить 1 до 9,2 мільйона.

Ілюстрація: airlines-inform.ru

За минулий рік від авіакатастроф загинули 67 людей, що є найнижчим показником за всю історію. Про це заявила нідерландська організація Aviation Safety Network, повідомляють Патріоти України.

"Починаючи з 1997 року, середня кількість нещасних випадків з літаками показувала стабільне та впевнене зменшення, значною мірою через посилення заходів безпеки міжнародними авіаційними організаціями", - зазначив голова організації Харро Рантер.

З 67 смертей у авіакатастрофах у 2017 році більшість людей загинули, перебуваючи на землі. Це найнижчий показник смертності через авіакатастроф за всю історію.

Нідерландська організація наводить для порівняння дані за 2016 рік. Тоді трапилося 16 авіакатастроф, через які загинули 303 людини.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...