"Маневр досить обмежений": Екс-депутат Держдуми пояснив, чому Путіну буде складно домовитися з Трампом

Ілля Пономарьов вважає, що потрібно докласти всіх зусиль для того, щоб зустріч українського президента з американським відбулася до саміту G20.

Ілля Пономарьов. Фото: gordonua.com.

Російський політик і бізнесмен, колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, який зараз живе в Україні, розповів, як будуть далі вибудовуватися відносини між США і Росією. Про це Пономарьов розповів в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

На його думку, Росія хоче домовитися з США, але у Трампа "маневр зараз досить обмежений". Пономарьов зазначає, що на це вплинули звинувачення в дружбі американського президента з Путіним, тому для Трампа токсична будь-яка взаємодія з РФ.

Екс-депутат Держдуми вважає, що тому не буде ніякої публічної угоди Трампа з Путіним, але питання можуть вирішуватися "під килимом". Пономарьов передбачає, що коли Трамп зустрінеться з Путіним в липні в Гамбурзі на саміті "великої двадцятки", вони будуть обговорювати багато питань, в тому числі і українське питання.

Разом з тим російський політик вказує на те, що в Україні досі немає жодної системної взаємодії з США і максимум, що вдалося досягти в цьому напрямку, це розмова Порошенка з держсекретарем США Рексом Тiллерсоном. Пономарьов вважає, що це дуже погано і потрібно прикласти всі зусилля для того, щоб зустріч українського президента з американським відбулася до саміту G20.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...