Маршрутник не мав права сідати за кермо: ЗМІ повідомили подробиці смертельної ДТП з нацгвардійцями на Київщині (відео)

​Один боєць загинув, ще восьмеро травмовані. Водія маршрутки госпіталізували із переломом ноги. Чи був він тверезий і здоровий, зараз з'ясовують.

ДТП на Київщині за участю автобуса Нацгвардії. Фото:112 Україна

На Київщині поблизу селища Нові Петрівці маршрутка на розминулась із військовою колоною. Бійці Нацгвардії саме їхали на забезпечення порядку під Верховною Радою. Один військовий загинув на місці аварії, восьмеро людей травмовані. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН, передають Патріоти України.

Заблокована траса, деталі автобусів по всій дорозі, криваві плями на асфальті. Слідчі намагаються зібрати докази, поки їх не змило дощем.

Нацгвардійці їхали охороняти порядок біля парламенту, коли в колону врізалася маршрутка. Єгор Дерев'янко загинув на місці. Найгвардійцю було 25 років. Ще сімох його товаришів по службі одразу розвезли по лікарнях. Двоє - в реанімації, один - дуже тяжкий.

"Він потребує дообстеження, це буде в першу чергу комп'ютерна томографія. Ці двоє потерпілих мають основне ушкодження – це черепно-мозкова травма, забій головного мозку. Ми можемо думати про внутрішню гематому", - говорить заступник головного лікаря Вишгородської лікарні Наталія Шилан.

Ще у п'ятьох травми різних ступенів тяжкості. І потерпілих може побільшати.

"У військових може бути шок. Ті, які медичної допомоги не потребували, проходять службу згідно з розпорядком дня у визначених місцях", - каже військовий прокурор.

Розбиту маршрутку довелося витягати з болота тягачем. За кілька годин дорогу вже відкрили для руху. Через чотири години після аварії на її місці вже нічого про неї не нагадує, однак стають відомі подробиці. З другорядної дороги на головну виїжджала колона із 10 військових автобусів. Їх супроводжувала машина із проблисковими маячками. Два автобуси змогли проїхати без проблем, а от у третій на повному ходу і врізалася маршрутка.

Водія маршрутки шпиталізували із переломом ноги. Чи був він тверезий і здоровий, зараз з'ясовують. Тим часом ТСН стало відомо, що він узагалі не мав бути за кермом.

Маршрутний лист, який фактично є дозволом на перевезення і засвідчує технічну справність транспорту, вже півтора місяця недійсний. Чому водій таки поїхав і як міг не помітити військову колону, розбиратимуться слідчі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...