Маск заховав на Tesla Roadster секретний вантаж: Стали відомі подробиці

Фото: ЗМІ

На борту електрокара Tesla Roadster, який летить до Марса, Ілон Маск відправив секретний вантаж, про який майже ніхто не знав, повідомляють Патріоти України.

6 лютого відбувся історичний запуск ракети-носія Falcon Heavу з електромобілем Tesla Roadster на борту, за польотом якого в онлайн-режимі стежили мільйони глядачів.

Як повідомляє Мedium, в середині Tesla Roadster заховано пристрій, завбільшки з монету, який називається "арк" крихітний носій для довготривалого зберігання даних. Уся інформація міститься на кристалі кварцу.

Такі "арки" можуть мільйони, і навіть мільярди років, зберігати знання людства, передаючи їх майбутнім поколінням. І такому носію не зашкодить космічний простір чи поверхня планетарних тіл.

"Сонячна бібліотека буде кружляти навколо Сонця протягом мільярдів років. Думайте про це як про кільця знань навколо Сонця. Це лише перший крок проекту людства по розробці, кодуванню і поширенню інформації по всій Сонячній системі і за її межами", - сказав співзасновник організації "Arch Mission Foundation" Нова Співак.

Власний електромобіль Ілона Маска Tesla Roadster червоного кольору (близько 1250 кг) був запущений 6 лютого 2018 року у космос ракетою Falcon Heavy під трек Девіда Боуї. Tesla прямує до Марса, до якого, за словами науковців, наблизиться 8 жовтня 2020 року. Окрім того, машину офіційно внесли в базу даних NASA Horizons - відтепер це офіційно космічний корабель.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...