Масова загибель росіян у страшній ДТП: З'явилися деталі та відео кривавого інциденту

За попередньою інформацією, аварія сталася з вини водія маршрутки, який частково виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в ЛІАЗ.

Патріоти України вже писали про страшну аварію, неподалеку від столиці Російської Федерації. Наразі з’явились подробиці. Деякі з них досить дивні, за збігом обставин. Так стало відомо, що в нещасливій маршрутці, яка потрапила в смертельну аварію у Тверській області, їхала вчителька однієї з місцевих шкіл: водій і єдиний пасажир, що вижив - її учні.

Так, стало відомо, що серед загиблих пасажирів маршрутки виявилася колишня вчителька і завідуюча дитячим садком Ніна Березіна. Дружина глави Старицького району їхала до Твері на обстеження до кардіолога, однак її життя обірвалося в страшній ДТП.

За іронією долі, за кермом цього злощасного мікроавтобуса був саме учень її рідної школи. Згідно з інформацією, чоловіка описують як позитивну людину, яка ніколи не випивала і не розуміють, як він міг виїхати на зустрічну смугу. І ще один збіг: єдиний виживший в маршрутці Мансур Арабієв також був учнем цієї самої школи.

Фахівці, що працюють на місці аварії, з'ясували, що водій ЛіАЗ намагався загальмувати, на відміну від водія "Форда", під яким слідів гальмівного шляху виявити не вдалося.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...