Матюкальник Лавров відчитав посла США при ООН за "абсолютно неприемлемую риторику"

Виявилось, що главі російського МЗС РФ можна обматюкати саудівського дипломата, а Саманті Пауер назвати дії росіян "варварством" чомусь не рекомендується.

Сергій Лавров. Фото: www.uznayvse.ru.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров назвав постпреда США при ООН Саманту Пауер агресивною і заявив, що вважає неприйнятною її риторику. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Нагадаємо, що на екстреному засіданні Ради безпеки ООН щодо подій в Алеппо Пауер сказала: "Те, що Росія підтримує і робить, — це не боротьба з тероризмом, це — варварство!". "Я думаю, вона трохи агресивна для представника США. Ми вважаємо, що абсолютно неприйнятно використовувати таку риторику, таку мову... Я не хочу обговорювати манери наших партнерів, і вважаю за краще концентруватися на фактах, а не істеричних висловлюваннях людей, які втрачають контроль над собою" , — відповів на це Лавров. У свою чергу, журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов оприлюднив у своєму Twitter цитату Лаврова про "неадекватність" Пауер.

У соцмережах сміються і згадують випадок, як Лавров назвав свого колегу з Саудівської Аравії дебілом. Frosia Burlakova: Лавров у нас ну дуже дипломатичний дипломат.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...