Мавпи з гранатою: Оприлюднено фото полігону терористів "ДНР"

Присутність військової техніки, забороненої Мінськими угодами, біля селища Покровка підтверджується звітом спостерігачів СММ ОБСЄ.

Полігон терористів можна легко побачити просто в інтернеті. Ілюстрація: Google maps.

Поблизу села Покровка (окупована частина Донецької області) на супутникових картах Google можна побачити полігон та місце зберігання військової техніки проросійських збройних формувань. Саму техніку, розташовану на спеціально підготовленому майданчику, видно на свіжих супутникових знімках, зроблених навесні-влітку 2018 року, передають Патріоти України.

На знімках цієї ж місцевості, зроблених раніше, видно розташування полігону, але військової техніки не спостерігається, а місце її зберігання ще не підготовлене. Присутність військової техніки, забороненої Мінськими угодами, біля селища Покровка підтверджується звітом спостерігачів СММ ОБСЄ.

1529934699-3797_01Місце зберігання техніки

Цю ж інформацію підтверджує й штаб Операції Об'єднаних сил.

1529934701-2748Місце зберігання техніки раніше

Раніше в СЦКК повідомили, що бойовики окупаційної адміністрації Російської Федерації всупереч Мінським домовленостям продовжують зосереджувати важку техніку і озброєння за межами місць зберігання, порушуючи відстані відведення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...