Медсестра не розгубилась: У Києві чоловік погрожував підірвати лікарню гранатами (фото)

Після нетривалих умовлянь медсестра лікарні, яка знаходиться ну вул. Підвисоцького, вивела чоловіка із будівлі та зателефонувала на 102.

Чоловік із гранатами погрожував підірвати лікарню. Ілюстрація: Сегодня.

Сьогодні вночі до приміщення лікарні Києва забіг чоловік з двома гранатами в руках. Він кричав, що хоче підірвати все навкруги, передають Патріоти України з посиланням на "Київ. Оперативний".

Після нетривалих умовлянь медсестра лікарні, яка знаходиться ну вул. Підвисоцького, вивела його із будівлі та зателефонувала на 102. Коли чоловік покидав межі закладу, залишив на столі медсестрі одну гранату.

Інспектори Патрульної поліції знайшли нападника на вулиці Кіквідзе, 17 А і разом зі спецпідрозділом поліції затримали його. Ним виявився Юдін Олександр Олексійович, 05.11.1966 року народження. Всього у нього було 3 гранати. Наразі слідство встановлює мотиви скоєння злочину.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...