Міні-Межигір'я: У Сочі мешканці поскаржилися на нового сусіда Януковича (фото)

Екс-президент України Віктор Янукович обживається в престижному районі міста, що приймало зимову Олімпіаду, на території місцевого лісництва.

Віктор Янукович. Фото:112 Украина

Віктор Янукович у Росії начебто оселився в елітному районі Сочі. Причому на екс-президента України вже почали надходити скарги від жителів сусідніх "сталінок", в яких пропадає вода: в кранах відсутній тиск і рідина тече тонкою цівкою. Про це пишуть Вести, зазначають Патріоти України.

Як повідомили городяни, при будівництві нових будинків, в одному з яких мешкає Янукович, була використана стара труба, що призвело до проблем з водопостачанням найближчих будинків.

"У Сочі Янукович живе на вулиці Єсауленка, крайній будиночок", - розповів Віталій Мінаков з Сочі. Він зазначив, що тут знаходяться співробітники федеральної служби охорони.

Як з'ясувало видання, офіційної адреси особняк Януковича не має. За кадастровою картою він розташований в Мацестинському лісництві і позначений кварталом №74, ділянка 15. Територія в півгектара має статус "особливо охоронюваних територій і об'єктів" з цільовим призначенням - для облаштування і експлуатації пансіонату сімейного типу.

"Живешь такой в типичной трехэтажке, работаешь пять дней в неделю, а на заднем дворе за твоим домом экс-президент Украины в гамаке лежит, да в теннис играет в крытом зале", - розповів Ігор Зінов'єв з Сочі.

Територія ділянки укріплена з усіх боків бетонними плитами, а сам дерев'яний будинок з зеленим дахом нагадує мініатюрне Межигір'я з критим басейном і лазнею на території.

До речі, ремонт в особняку робили майстри з Донецька. Один з них виклав в соцмережах фото з дому. У просторому залі - мармурова підлога з візерунком в центрі. "Полірувальники 80-го рівня", - написав Андрій Ганшин з Донецька.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...