"Могущество бандеровцев в РФ": Мережу потішила скарга звільненого викладача-путінця

Злощасний лектор пояснив дії адміністрації інституту "солідарністю з необандерівцями та їх представниками" в Москві.

Прапор України на сталінській висотці. Фото: Публіцист.

Користувачів соціальних мереж потішила скарга Комуністичної партії РФ на звільнення викладача Московського державного академічного художнього інституту Антона Бєлікова. На своїй сторінці у Facebook звільнений лектор пояснив дії адміністрації інституту "солідарністю з необандерівцями та їх представниками" в Москві, передають Патріоти України.

"Ребзя, тут Гайдеггера російського ображають!", "Яке бомбосховище а податки хто буде платити, а ЖКГ???)))", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, в мережі викликала ажіотаж поява у вересні в центрі Москви 20-метрового прапора України. За інформацією ЗМІ, прапор був вивішений на фасаді одного з будинків на вулиці Новосущевськой. Раніше суд Москви компенсував понад 2 млн руб. чотирьом бейсджамперам, які були виправдані у справі про фарбування у кольори прапора України зірки на шпилі сталінської висотки в російській столиці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...