"Мої батьки давно розлучилися": Дочка Корнета розповіла про родину та поїздки до Луганська (відео)

Після того, як представники ЗМІ виявили дочку Корнета в Харкові, вона змінила нікнейми в соціальних мережах на "Саша Погорєлова".

Марину Корнет журналістам вдалося знайти у Харкові. Фото: скріншот з відео.

Марина, дочка "міністра внутрішніх справ" терористичного угрупування "ЛНР" Ігоря Корнета, змінила номери телефонів і не відвідує заняття в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. Таку інформацію поширили журналісти передачі "Гроші" на телеканалі "1 + 1", передають Патріоти України.

Після того, як представники ЗМІ виявили дочку Корнета в Харкові, вона змінила нікнейми в соціальних мережах на "Саша Погорєлова". Крім того, дівчина заявила журналістам, що її батьки давно розлучилися і вона не підтримує жодних стосунків із батьком.
На запитання, чи підтримує Марина "ЛНР" вона відповіла: "У мене там родина і я їжджу додому до мами і бабусі". До слова, відомо, що зараз Ігор Корнет знаходиться в шлюбі з якоюсь Наталею, з якою виховує двох дітей - Кирила і Ксенію, яка живе в російській Самарі і відвідує елітну школу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...