Молодик поїхав через окупований Донецьк: В Одесі через Кобзона побили російського співака

За словами музиканта, один з його співрозмовників у Одесі схопив зі столу горілчану пляшку і з криком "Бий москалів!" розбив її об його голову.

Валерій Юрін. Фото: ЖЖ.

Колишній учасник російської групи "На-на" Валерій Юрін заявив, що його жорстоко побили в Одесі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Дни.Ру".

Нещодавно музикант побував в окупованому бойовиками Донецьку і передав їм допомогу від одіозного російського співака Йосипа Кобзона. Після чого вирішив виступити на музичному фестивалі в Одесі. "К тому времени в интернете уже появилась видеозапись концерта в Донецке с моим участием, — цитує Валерія видання. — И во избежание возможных провокаций мне пришлось отказаться от выступления в Одессе".

Однак, Юрін все ж вирішив поїхати туди, але не виступати, а підтримати свою дівчину, яка домовлялася про його вступ на фестивалі. Співак не зміг відмовити її від поїздки в Одесу, тому вирушив туди з нею. Після фестивалю співак з подругою вирушили в кафе. "Вдруг откуда-то появились двое парней. Взяли бутылку водки и подсели за наш стол. Поначалу они вели себя тихо-мирно. А потом изрядно подвыпили и заговорили про войну на Донбассе. Начали винить нас, артистов, что мы поддерживаем "агрессию против Украины. Особенно досталось от них Кобзону. Какими только гадкими словами его не обзывали! Я возмутился", — розповів співак.

За словами музиканта, один з його співрозмовників схопив зі столу горілчану пляшку і з криком "Бий москалів!" розбив її об його голову. "У меня в глазах потемнело. Я начал вставать, чтобы ему накатить. И тут же получил от него еще один удар по голове — на этот раз здоровенной пепельницей. У меня хлынула кровища. К счастью, я не потерял сознание. И нашел в себе силы двинуть ему в ответ, так что он отлетел метра на три", - розповів він.

Потім в бійку вступив інший чоловік. Хлопці повалили російського артиста на підлогу, почали бити ногами. Тоді подруга Юріна накинулася на кривдників. Ті, не чекаючи такого напору від дівчини, втекли, прихопивши зі столу фотоапарат Валерія. "Всего в крови, без обуви, которая потерялась во время драки, Наташа отвезла меня в центральную больницу. Там мне зашили рану на голове. Оказалось, пепельница чудом не попала в висок", — резюмував артист.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...