Москва не спромоглася, а що вийшло у Тегерана - побачимо: Іран зробив копію американського ударного БПЛА "Стелс" (відео)

Іранський Saegheh, маючи досить значні розміри та вагу, на виставці вражав повною відсутністю шасі й був розміщений на металевих конструкціях.

У Тегерані показали копію американського БПЛА. Фото: скріншот з відео.

В столиці Ірану 30 січня ц.р. відбулася презентація новітнього ударного малопомітного БпЛА Shahed-191 Saegheh. Під час показу демонструвався рекламний демо-ролік безпілотника, на якому були кадри з його жорсткою посадкою на аеродромі, інформують Патріоти України.

Показ зменшеної копії американського БпЛА RQ-170 Sentinel відбувся під час виставки досягнень військової промисловості присвяченій 40-й річниці революції в Ірані. Крім Shahed-191 Saegheh був також продемонстрований макет його більшого побратима - Simorgh, який начебто є повним аналогом американської машини, проте існує лише у вигляді прототипу, який не літає.

Іранський Saegheh, маючи досить значні розміри та вагу, на виставці вражав повною відсутністю шасі й був розміщений на металевих конструкціях. На демонстраційному відео, під час приземлення, замість звичайних шасі на кормовій частині БпЛА були помітні стійки з невеликими лижами. А от передньої стійки не було взагалі.

Хоч на відео показали лише декілька з перших секунд торкання злітно-посадкової смуги (ні зупинки апарата, ні його стану після приземлення показано не було), постають серйозні сумніви щодо неушкодженості БпЛА після такої жорсткої посадки та можливості його подальшого використання.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...