Моторола із Гіві вже зачекалися: Кабінет "міністра оборони "ДНР" обстріляли з гранатомета (фото)

Постріл з одноразового гранатомета здійснили приблизно з відстані 50-70 метрів. Влучили у вікно.

"Міністерство оборони ДНР" обстріляли із гранатомета. Фото: соцмережі.

У соцмережах оприлюднили фото, на якому видно сліди від обстрілу будівлі, в якій розміщено так зване "міністерство оборони ДНР", передають Патріоти України.

Як повідомили російські ЗМІ з місця події, невідомі обстріляли будівлю з гранатомета, тубус від якого залишили на місці події.

Про постраждалих чи масштаби руйнувань поки не повідомляється.

У Telegram-каналі "WarGonzo" також повідомили, що "міністр оборони" не постраждав. "Щойно говорив із "міністром оборони "ДНР" Володимиром Кононовим по телефону. Голос спокійний. Каже, всі співробітники цілі. Про те, що Київ хоче його усунути - "Цар" (це позивний "міністра") знав ще кілька місяців тому. Перед новим роком його охороною було виявлене снайперське лежання у покинутій будівлі, з якого велося спостереження за "кабінетом міністра", - йдеться в повідомленні.

У мережі також з'явився перший офіційний коментар Кононова. На питання, чи не постраждав він, "міністр оборони "ДНР" сказав: "Брат, не дочекаються".



Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...