"Може, вони родичі?": У мережі помітили дивну схожість Савченко з загиблим "російським Піночетом" (фото)

Користувачі соцмережі назвали Надію Савченко "Лебедем у спідниці".​

Надія Савченко. Фото: РБК.

Позафракційний народний депутат Надія Савченко нагадує губернатора Краснодарського краю Росії Олександра Лебедя, який загинув в авіакатастрофі у 2002 році. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав маркетолог Дмитро Розенфельд, передають Патріоти України.

"Все думав – кого ж вона мені візуально нагадує? Може, вони родичі? Фото для тих, хто ще пам'ятає такого. Давно було", – написав Розенфельд.

У своїх коментарях користувачі соцмережі назвали Савченко "Лебедем у спідниці".

Як відомо, Олександр Лебідь був відомим державним і військовим діячем Росії.

За інформацією "Аргумента", з кінця 1995 року Лебідь був депутатом Державної Думи ФС РФ по Тульському одномандатному виборчому округу, а згодом став членом Комітету Державної Думи з оборони. Є інформація, що він балотувався на пост президента РФ. Навіть зайняв у першому турі третє місце.

Перед другим туром президентських виборів Борис Єльцин призначив "бронзового призера" секретарем Ради Безпеки Росії. Генералу тоді пророкували велике майбутнє, називаючи то без п'яти хвилин президентом і найбільш вірогідним наступником Єльцина, то майбутнім "російським Піночетом".

17 травня 1998 року Лебідь був обраний губернатором Красноярського краю. Також він був членом Ради Федерації Федеральних Зборів РФ. Був організатором і лідером Російської народно-республіканської партії.

Загинув Лебідь 28 квітня 2002 року в авіакатастрофі. За офіційною версією, вертоліт Мі-8 зачепив лінію електропередачі і звалився на землю неподалік озера Ойське. Окрім нього, на борту перебували співробітники його адміністрації, які летіли на відкриття гірськолижної траси.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...