Можна знімати фільм жахів: ЗМІ показали, як виглядає Лук'янівський СІЗО (фото)

​Журналістам показали корпус, закритий на ремонт. На знімках можна побачити жахливу картину: обшарпані коридори, старі ліжка, страшенно облізлі стіни.

Лук'янівський СІЗО. Фото:РБК

21 лютого в Лук'янівському СІЗО влаштували день відкритих дверей. Фотокореспондент РБК-Україна побував на дану подію і зробив яскравий репортаж, зазначають Патріоти України.

Журналістам показали корпус, де немає арештантів. У цій будівлі планують зробити ремонт, якого слідчий ізолятор особливо потребує. На знімках можна побачити жахливу картину: обшарпані коридори, старі ліжка, шокуюче облізлі стіни.

Слід відзначити, що в Київському слідчому ізоляторі планують зробити ремонт в колишньому жіночому корпусі і лазні, після чого вони повинні знову запрацювати. Таке рішення прийняло Міністерство юстиції.

Відзначається, що даний корпус введений в експлуатацію в 1989 році, але починаючи з 2014 року перший і другий поверхи не використовуються. Загальна площа корпусу складає 750 м2. У планах відремонтувати і ввести в експлуатацію 25 камер житловою площею 450 м2 і відновити функціонування лазні, розташованої на цокольному поверсі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...