"Можно быстро перевести туда деньги и смешаться с толпой местных преступников": У Зеленського пожартували з приводу безвізу, який вже отримала Україна (відео)

Коміки розповіли, що зате Україна отримала безвізовий режим з однією з країн Вест-Індії, а для наших політиків це може виявитись навіть зручнішим, ніж безвіз з ЄС.

Сент-Кітс і Невіс. Фото: turizm.ngs.ru.Артисти студії "Квартал-95" посміялися над ситуацією із заповітним безвізовим режимом між Україною та ЄС, який ніяк не отримає наша країна. Відео з жартом опубліковано на офіційному каналі артистів в YouTube, передають Патріоти України.

Коміки розповіли, що Україна отримала безвізовий режим з однією з країн Вест-Індії. При цьому ведучий програми Валерій Жидков довго не міг знайти потрібну державу на карті. Артисти "Кварталу" припустили, що безвізовий режим України з державою Сент-Кітс і Невіс став потрібен, тому що ці острови вважаються надійнішою офшорною зоною з високим ступенем конфіденційності.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...