Мрія окопників: Волонтери презентували вантажівку-ванну кімнату для українських солдатів (фотофакт)

Пропускна здатність Мобільного побутового гігієнічного комплексу становить близько 40 - 60 бійців на годину.

Мобільний побутовий комплекс. Фото: Автоцентр.

Сьогодні в Києві команда волонтерів благодійного фонду «Територія Життя» презентувала мобільний побутовий комплекс для українських солдатів. Мобільний побутовий комплекс побудований виключно силами волонтерів фонду «Територія Життя» за підтримки приватного бізнесу і небайдужих громадян, повідомляють Патріоти України з посиланням на Автоцентр.

Демонстрація можливостей комплексу пройшла на території національного комплексу Експоцентр України (ВДНГ), біля павільйону №19. Пропускна здатність Мобільного побутового гігієнічного комплексу становить близько 40 - 60 бійців на годину, що дозволяє здійснювати ряд гігієнічно-побутових процедур в максимально комфортних умовах.

Зокрема: прийняття душу (для цього є 10 окремих душових кабін), прання одягу за допомогою трьох автоматичних пральних машин великої місткості, сушка випраної білизни в спеціальних камерах та інше. Мобільний побутово-гігієнічний комплекс повністю автономний і може працювати від вбудованих генераторів, вбудованої дизельної установки Webasto, власних акумуляторів 24В і 12В, а також від мережі 220В і 380В (на стоянці).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...