"Ми практично нічого не їли": Скандал із "банкетом" для незрячих на Житомирщині отримав продовження

Керівник Коростенської організації товариства сліпих і організатор свята виправдовується, що були б гроші - всі столи були б однаково багатими.

На столах чиновників було усе... Фото: скріншот з відео.

Чиновники, які потрапили на скандальний святковий обід у товаристві сліпих міста Коростень Житомирської області, запевняють, що практично нічого там не їли. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

"Мене зустрічали перед входом, взяли під руку і, як гостя, провели і посадили в це місце. Був певний організаційний комітет, який забезпечував, кому ковбаса, а кому печиво", - стверджує тепер начальник управління праці та соціального захисту населення Коростенської міської ради Ігор Єсін.

"Я не голодна людина, я не йшов на захід їсти або пити. У мене дуже хороша дружина, яка дуже смачно готує", - додав він.

Зник апетит і у народного депутата Володимира Арешонкова, який також говорить, що нічого не їв. "Я відчуваю дискомфорт перед людьми, які були за тими столами... Але сталося те, що сталося", - пояснив він.

Керівник Коростенської організації товариства сліпих і організатор свята виправдовується, що були б гроші - всі столи були б однаково багатими. Степан Жидких запевняє, що у співробітників був скромний перекус, тому що їм видали по 100 гривень премії, а чиновників він взагалі годував за свої гроші і витратив на це півтори тисячі гривень.

"Я і розповів дружині, після того, як це сталося, тому що вона і не знала нічого, тому що це з моєї заначки було", - пояснив він.

Чиновник додав, що норми гостинності зобов'язують у першу чергу нагодувати запрошених, а господарі не залишилися скривдженими, бо їм подарували на свято обігрівач і комп'ютер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...