"Ми зовсім не відчуваємо Вашої підтримки", - глава Одеської митниці Марушевська звернулася до Президента України (відео)

За словами Юлії Марушевської, всі позитивні кроки на шляху до реформ були названі порушеннями і перевищенням повноважень.

Юлія Марушевська. Фото: fakty.ua.

Глава Одеської митниці Державної фіскальної служби (ДФС) Юлія Марушевська закликає Президента Петра Порошенка завершити реформи на митниці. Про це вона заявила у своєму зверненні до глави держави, передають Патріоти України.

"Ми зовсім не відчуваємо Вашої підтримки. Коли Ви мене представляли в Одесі, Ви сказали, що впевнені, що я тут буду працювати чесно, і підтримали наші наміри в проведенні реформ. Ви заявили, що завдяки моєму призначенню кардинально зміниться ситуація на Одеській митниці та відкриється новий митний термінал, який буде надавати людям сучасний сервіс. Я обіцяла, що на Одеській митниці ні я, ні моя команда не братимемо участі в корупційних схемах. Я дотримала своє слово", - заявляє чиновник.

"Замість того щоб працювати на реформи, нас змушують відбиватися від незрозумілих перевірок. ДФС, СБУ і ще 4 інстанції останні тижні паралізують нашу роботу. Всі наші кроки щодо поліпшення і створення привабливості для бізнесу ці перевірки оцінили як порушення. Вантажі оформляються менше ніж за годину. Це називають порушенням. Боротьба з корупціонерами - це порушення. Порушення - це коли ми прагнемо надавати якісний сервіс. Всі наші позитивні кроки були названі порушеннями і перевищенням повноважень", - зазначила вона.

"Сьогодні я змушена звернутися до Вас, Петре Олексійовичу, публічно, оскільки реформа знаходиться під серйозною загрозою. Ми зробили всі можливі заклики до керівництва. Ми зробили все, щоб змінити цю ситуацію. Але величезний тиск на кожному кроці триває. Дозвольте Вас запитати: для чого Ви підтримали моє призначення? Для чого це будівництво Відкритого митного простору? Для чого ці нові чесні люди, яких без гідної зарплати стара система зламає і змусить жити на хабарі? Ми всі чекаємо від Вас швидких, радикальних кроків підтримки", - сказала Марушевська.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...