"На чужой роток не накинешь платок?": У Пітері звільнили працівника через жарт про вбивство Мотороли

Скандал розгорівся після того, як шеф-кухар уїдливо прокоментував звістку про смерть Мотороли.

Моторола з "дружиною". Фото: соцмережі.

Жарт про загибель бойовика «ДНР» Арсенія Павлова («Мотороли») коштувала роботи шеф-кухарю одного з пітерських ресторанів. Сталося це після того, як інтернет-користувачі почали залишати негативні коментарі на адресу закладу, передають Патріоти України із посиланням на видання «Московський комсомолець».

«З нами більше не працює Григорій Пашукевіч! Він не є більше ні кухарем, ні засновником! », - йдеться на сторінці закладу в соціальних мережах.

Скандал розгорівся після того, як Пашукевіч уїдливо прокоментував звістку про смерть Мотороли. У своєму короткому віршованому коментарі він заявив, що Павлов до війни на Донбасі працював на автомийці, а його дружина нібито була дівчиною легкої поведінки, але зараз вони стали «надією ДНР».

Пізніше кухар видалив свою коментар, однак до того моменту користувачі встигли зробити скріншоти. Також вони з'ясували місце роботи Пашукевіча і почали залишати на сторінках закладу негативні відгуки. З'ясували і те, що кухар є патріотом України.

Незабаром після цього керівництво ресторану вирішило розстатися з шеф-кухарем. Сам він незабаром опублікував повідомлення, в якому назвав свій коментар грубим і непристойним, а також попросив вибачення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...