На пляшку горілки та п’ять пачок цигарок: Окупанти на Донбасі обмінюють свою зброю на алкоголь

Російські військовослужбовці налагодили продаж боєприпасів кримінальним структурам, а також вимінювали набої та гранати на спиртні напої.

Російські бойовики на Донбасі. Фото: DT.ua.

Учасники бандформувань та російські військові розкрадають зброю та боєприпаси з метою подальшого продажу або обміну на матеріальні цінності. Новину передають Патріоти України із посиланням на інформацію української розвідки.

Встановлено, що російські військовослужбовці налагодили продаж боєприпасів кримінальним структурам, а також вимінювали набої та гранати на спиртні напої. Зокрема, місцеві мешканці вимінювали 500 одиниць патронів до стрілецької зброї на одну пляшку горілки та п’ять пачок цигарок.

Також, першого квітня затримано військовослужбовця 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, який намагався перевезти через кордон з РФ п’ять одиниць стрілецької зброї. Проводиться розслідування фактів викрадання боєприпасів на передових позиціях 7-ї окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК.

Зважаючи на це, командуванням 1 та 2 АК розпочато комплексну ревізію наявності зброї і боєприпасів у всіх підпорядкованих з’єднаннях і частинах. Роботу розпочато з перевірки складів РАО 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), у якому внаслідок порушення правил безпеки під час обліку боєприпасів загинув один та поранено двох військовослужбовців.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...