"На поліцію сподівайся, а за речами стеж!": В Україні обікрали відомого кінопродюсера

Продюсер розповіла у соцмережі про те, що чекала на пероні поліцію близько години, але ті заявили, що не можуть прийняти від неї заяву.

Дар'я Бассель. Фото: hromadskeradio.org.

Відомий продюсер Дар'я Бассель повідомила, що в потязі у неї вкрали рюкзак з цінними речами та документами. Про це Бассель написала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що пропажу виявила під ранок перед прибуттям поїзда. Продюсер розповіла про те, що чекала на пероні поліцію близько години, але ті заявили, що не можуть прийняти від неї заяву.

Також Бассель розповіла про свій візит до чергової частини, де їй довелося довго чекати, щоб у неї прийняли заяву про крадіжку. Потерпiла показала на фото, як виглядає кімната для відвідувачів в черговій частині.

Пост Бассель зібрав понад 340 лайків і понад 75 репостів. "Ось це кіно", "На поліцію сподівайся, а за речами стеж! Злодіїв менше не стало", "Гроші, документи, телефон — завжди при мені в натільному гаманці, спортивній "барсетці", нашейном мішечку... Ноут і важливі речі ніколи окремо від себе не тримаю: кладу на своїй полиці під стіну і рукою страхую завжди.

Краще трохи дискомфортно полежати, ніж потім мати такі проблеми. І про взуття: складаю в пакет і в багаж. Тому що була свідком як кілька років тому людина з поїзда взимку вночі у мороз виходила босоніж", "Той випадок, коли сам собі буратіно... Як поліція повинна була діяти? Прочісувати шлях прямування поїзда, все кинувши? У поїзді затримати всіх пасажирів?", "Звичайно, винна поліція. Що вона повинна була робити, на думку автора?" — коментують користувачі Facebook.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...