"На Привокзальном отминусовали сейчас, шо п***ец": Донеччани у соцмережах повідомили про залпи, зруйновані будівлі та що саме вибухнуло

Очевидці повідомляють про велику кількість автомобілів "швидкої допомоги" на центральних вулицях міста.

Вибух у Донецьку. Фото: соцмережі.

По Донецьку після потужного вибуху носяться "швидкі", з'явилися перші подробиці. Джерела серед бойовиків в соціальних мережах також підтверджують, що на території міста злетів на повітря склад з боєкомплектом терористів "ДНР", в результаті чого в районах, що знаходяться поблизу від епіцентру вибуху, почалася пожежа. Новину передають Патріоти України.

Очевидці також повідомляють про велику кількість автомобілів "швидкої допомоги" на центральних вулицях міста. За словами очевидців, в результаті вибуху найбільше дісталося так званому району "Мотель", де був повністю знищений будинок в приватному секторі і серйозно постраждала автозаправна станція, а мінімум двоє мирних жителів отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Крім того, здетонували в результату вибуху боєкомплекту міни та розірвалися поблизу магазину "Обжора", де загорілися кілька торгових точок. Самі бойовики в соціальних мережах не приховують, що в результаті необережного поводження міг злетіти на повітря боєкомплект, що зберігається ними поблизу житлових кварталів.

Інформація про загиблих в результаті інциденту не надходила, проте, як зазначають місцеві жителі, бригади "швидкої допомоги" носяться центральними вулицями міста. "На Мотелі половину заправки (Паралель) рознесло. Це пояснює заграву і хвилю. Швидкі по Ілліча носяться зараз". "Мотель, все горить жах повний, на базі вікна повилітали". "Макаронка. Осторонь мотелю заграва", - пишуть у соцмережах. Нагадаємо, повідомлення про вибух в Донецьку з'явилися в соціальних мережах пізно ввечері в четвер, 2 лютого. Місцеві жителі спершу стверджували, що місто піддалося обстрілу "Точкою-У".

Сьогодні ввечері також в результаті обстрілу загорівся залізничний ринок в Київському районі Донецька. Про це також повідомляють донеччани в соціальних мережах: «К ДФ дым продолжает валить от строительного жд рынка...сирены толи скорых, толи пожарных...", «Прилет на строительный рынок, напротив магазина Красотка. В магазине вылетели окна. прилеты в жд рынок ...три...и на Артема...напротив 3-го восточного...дым и зарево", «Привокзальный 3 + в недострой вдоль артема и видно дым со стороны новостроя возле магазина Привоз Донецк 20-10».

Перед цим донеччани повідомляли про залпи "Граду": "На привокзальном отминусовали сейчас, шо п***ец. Мама из кровати от вибрации выпадала". Також про страшні вибухи повідомляють жителі Калінінського та Ленінського районів Донецька і Макіївки:

"Ох нифига себе. Вспышка, в стороне Макеевки, открылась дверь балкона и зашатался дом. Реально зашатался 21-04к #Донецк, Калининский", "Макеевка 21-05 чем то в***али в район объездной-Григорьевки реактивно-невъ***нным и вроде как куда то таки попали ибо полыхнуло невъ***но",
"Очень сильно "утюжат" Привокзальный.. А сейчас так тряхнуло на набережной, что думала дом сложится, как карточный..."

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...