"На утилизацию кинули отряд "Пятнашка" под командованием Абхаза", - ветеран АТО про намагання "гібридів" відбити Піски

Терористи намагалися захопити Піски, але замість перемог підраховують тепер втрати.

У Пісках. Фото: Преса України.

У понеділок ввечері, 5 червня, бійці АТО в Пісках Донецької області відбили атаку ворожих диверсантів з банди «П'ятнашка». Про це розповів військовий експерт, ветеран АТО Юрій Колесников, передають Патріоти України.

«На утилизацию кинули отряд «пятнашка» под командованием Абхаза. Это тот самый, который был замешан в убийстве Моторолы. Ситуация следующая. У боевиков уже подтверждено семь 200-х (вбитих, — ред.), порядка двадцати 300-х (поранених, — ред.). Еще пока не подтверждено двенадцать 200-х, но скорее всего подтвердятся. Но я думаю, что ситуация еще будет меняться в сторону увеличения. Наши им там нереально вломили», — розповів військовий.

У свою чергу, волонтер з Горішніх Плавнів (Комсомольська) на Полтавщині Ксенія Бикова підтвердила на своїй сторінці в Facebook інформацію про атаку терористів в Пісках. «Саседи хотели взять Пески. Але. Выгребли по полной и передумали», — написала вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...