На вимогу жінок: У США створили "штучних чоловіків" (фото)

За словами розробників, планується серійне виробництво.

Фото: ЗМІ

Каліфорнійська компанія Realbotix збирається вже цього року почати продаж секс-роботів з розширеним функціоналом, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як відзначають розробники нових іграшок, їх моделі будуть здатні обіймати власника, запам'ятовувати його звички, а також розмовляти на теми, що цікавлять співрозмовника.

Думка про створення штучної людини прийшла до фахівців Realbotix після того, як в минулому році вони почали успішні продажі жіночої версії робота. Лялька, яка вміє розмовляти, стала такою популярною, що інженери вирішили створити її чоловічий аналог.

Роботом буде управляти додаток для штучного інтелекту під назвою Harmony, який буде синхронізуватися з начинкою і дозволить андроїдам спілкуватися, отримувати нові навички і задовольняти всі сексуальні бажання власника. Покупці зможуть вибирати зовнішність, тип статури і колір шкіри робота, а також розмір і форму його геніталій.

"Якщо жінки так зацікавлені в отриманні задоволення від вібратора, уявіть собі, як вони будуть відчувати себе з роботом, який може їх обійняти", - зазначив засновник Realbotix Метт Макмуллен.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...