На жаль, це сталося: Сейм Польщі визнав Волинську трагедію геноцидом

Відповідальність за це повністю лежить на радикалах у польському парламенті, які свідомо руйнують українсько-польські відносини для своєї користі.

Україна та Польща. Ілюстрація: thekievtimes.ua.

"На жаль, резолюція в Сеймі прийнята. Цей документ – не поминальний. Це – маніфест. Антиукраїнська істерія в сеймі Польщі в час російсько-української війни пояснень немає", - написав Данило Лубківський на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Злоба. Невігластво. Вибірковість. Присуд без суду. Монополія на правду. Розмови про діалог без бажання розмови. Звідки вони знову повилазили? Хіба мало минулого зла?

Відповідальність за це повністю лежить на радикалах у польському парламенті, які свідомо руйнують наші відносини для своєї користі. Але хочеться вірити, що надія є. Бо в Польщі є багато мудрих людей, які розуміють усю примітивність цього стану. За нашу і вашу мудрість.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...