На Житомирщині авто збило першокласницю на пішохідному переході (фото)

Інші водії, які були свідками інциденту, накинулися на винуватця аварії з кулаками.

Ілюстрація:varianty.lviv.ua

У місті Бердичів Житомирської області машина збила першокласницю, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Про це повідомляє місцеве видання berdichev.biz, зазначають Патріоти України.

За попередньою інформацією, постраждала дівчинка - учениця першого класу. На місці події працюють співробітники поліції, дитину відвезла "швидка допомога".

Як повідомляє видання, ДТП сталася близько 13-00 на пішохідному переході по вулиці Одеській у районі загальноосвітньої школи №12. Дівчинка перетинала проїзну частину по пішохідному переходу і була збита легковим автомобілем.

Від удару дитина відлетіла до узбіччя, на місці ДТП ледь не виникла бійка винуватця аварії з іншими водіями, які накинулися на нього з кулаками. Подробиці події з'ясовуються співробітниками поліції.

Місце ДТП

Головлікар Центральної міської лікарні Лариса Бабікова повідомила журналістам, що зараз дитину оглядають в травмпункті, швидше за все, буде прийматися рішення про її госпіталізацію. У дівчинки підозра на струс мозку, тілесні ушкодження у вигляді забоїв і ссадна.

Поліція поки що ніяк не коментує подію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...