Надія Савченко відповіла на погрози Захарченка її розстріляти (відео)

За словами терориста, Савченко є міною уповільненої дії, і будь-яку її спробу приїхати на Донбас Україна використає для того, щоб вбити льотчицю.

Надія Савченко. Фото: Рейтерс.

Надію Савченко не обходить заява лідера донецьких бойовиків Олександра Захарченко з погрозами "шльопнути" її на лінії розмежування. Про це вона заявила під час інтерв'ю ТСН, передають Патріоти України.

"Мене лякає світ фейкової інформації. ЗМІ – це взагалі страшна річ. Я не можу сказати, що він сказав саме це і чи не перекрутили ці слова. Я не вірю, коли мені хтось каже, що нібито ця людина так. Поки я не почую, як людина сказала, я не повірю. Якщо він сказав саме так, то я скажу, що він виглядає смішно. Це дурниця. Я б просто з ним посміялась. Навіть з ним посміялась. Якось на це реагувати я не бачу сенсу. Якби він тут стояв і шльопав, я б реагувала. Мене це не обходить", - зазначила Савченко.

"Савченко сюди їхати не варто, це точно правда, тому що для Києва мертва Савченко набагато вигідніша, ніж жива. Якщо Савченко сюди приїде, одразу моя маленька порада, (вона) виходить на лінію фронту, ми її шльопнемо, чесно. Щоб потім, коли нас будуть звинувачувати, що ми її вбили, не так було прикро", - сказав він. За словами терориста, Савченко є міною уповільненої дії, і будь-яку її спробу приїхати на Донбас Україна використає для того, щоб вбити льотчицю.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...