"Нагадили на ковер и убили собаку": Washington Post розповіла, як ФСБ залякує дипломатів США

Спочатку це було відкрите стеження, поява на заходах без запрошень, замовні статті із наклепами, але потім російські спецслужбовці вкрай знахабніли.

Російські служби безпеки залякують американських дипломатів і членів їх сімей. Про це пише Washington Post, передають Патріоти України.

Відбувається це в Росії і деяких європейських країнах. Спочатку це було відкрите стеження, поява на заходах без запрошень, замовні статті із наклепами, зазначає газета. Потім стало "веселіше". Співробітники ФСБ почали вдиратися в будинки.

Приходять вночі, переставляють меблі, включають всюди світло і гордо йдуть. Як стало відомо газеті зі своїх джерел - одному дипломату співробітники російських спецслужб нагадили на килим, а в іншого вбили собаку. Втім, собаку вбили ще під час першого терміну Обами, коли той перезавантажувався з Росією. До цього додаються проколи шин, переслідування співробітниками ДАІ і інші радощі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...