Найбільша інвестиція за останні роки: Японці запускають завод на Львівщині

Підприємство буде виробляти електричне обладнання для автомобілів.

Японська компанія "Фуджікура" відкриває на Львівщині завод. Ілюстрація:www.mashyna.com.ua

У січні поточного року в Яворівському районі Львівської області розпочне роботу завод японської компанії "Фуджікура". Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА, інформують Патріоти України.

Підприємство, яке є одним з найбільших інвестиційних проектів в області за останні роки, буде виробляти електричне обладнання для автомобілів. Реалізація проекту дозволить залучити близько 20 млн євро інвестицій і у перспективі створити близько 3 тисяч робочих місць.

Також у Львівській області планується реалізувати ряд інших важливих інвестиційних проектів. Зокрема, в місті Броди почне будівництво заводу французький концерн Nexans, який спеціалізується на виробництві кабелів і провідників.

Відкриття підприємства очікується в першому кварталі 2017 року. Компанія збирається інвестувати в будівництво заводу понад 120 млн гривень, що дозволить створити близько 2 тисяч робочих місць. Середня зарплата працівників майбутнього виробництва складе 5-6 тисяч гривень.

Крім цього, ТОВ "Електроконтакт Україна", яке також займається виробництвом електрокабелів, оголосило про намір розширити потужності в Перемишлянському районі.

Підприємство готове побудувати в районному центрі новий адмінкорпус на 800 осіб, проект будівництва якого вже представили. А компанії "Хюндай Корпорейшн" і "Bombardier" заявили про пошук співпраці з підприємствами Львівської області.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...