Нардеп-втікач Оніщенко показав переписку з БПП щодо купівлі каналу "112 Україна"

Переписка датується 28 травня 2015 року.

Ілюстрація:www.rbc.ua

В розпорядження Української правди потрапила переписка начебто нардепа від БПП Сергія Березенка із нардепом Олександром Оніщенком щодо купівлі телеканалу 112. Скріншоти розмови виданню надав сам Оніщенко, передають Патріоти України.

Під час переписки він звертається до абонента із ім'ям "Сергій Березенко 2", запитуючи "І по 112 рухаємося?". На що той відповідає "Не встиг. Поговорю у суботу" і "Так, все по плану по 112".

Переписка датується 28 травня 2015 року.

Як відомо, раніше оголошений в розшук, підозрюваний в розтраті депутат Олександр Оніщенко з Лондона заявив, що президент Петро Порошенко намагався через нього купити телеканал "112 Україна".

"Якщо вам почнуть говорити, що все це – неправда, у мене збереглася купа листувань з Сергієм Березенком і Макаром Пасенюком – про деталі майбутньої угоди", – заявляв Оніщенко.

Сам Березенко в коментарі виданню заявив, що не вів жодних переговорів щодо купівлі президентом Петром Порошенком "112 каналу". Березенко також додав: "Якщо в нього (Оніщенка -ред.) є така переписка, то нехай її опублікує".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...