Наш прапор в нас усюди: Жовто-блакитні кольори в Україні у бійців, співаків, патріотів і навіть пам'ятників (фото)

З часів Євромайдану та початку війни український прапор став особливо затребуваним. Синьо-жовті кольори засяяли на кожному кроці.

Українці із державним прапором. Фото: соцмережі.

З прапором України ми пов'язуємо як і негаразди, так і перемоги країни. За цей символ нації проливають кров, і їм вкривають загиблих. А, починаючи з Євромайдану в 2013-2014 роках, прапор України став справжнім "мейнстрімом", передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

Більш того, синьо-жовті кольори стали в нагоді і в побутових справах.

Концерти, стадіони і Олімпіада Українці часто беруть з собою прапор на різні заходи. На різних концертах музикантів часто можна зустріти національний символ в натовпі.

Іноді навіть самі зірки беруть з собою прапор на сцену. Наприклад, часто біля мікрофона соліста Океану Ельзи Святослава Вакарчука можна зустріти синьо-жовтий стяг. А найпалкіші патріоти розмальовують обличчя.

Без українського прапора не обійшлися і Олімпійські ігри 2016 в Ріо. Національний символ можна було побачити як у спортсменів, так і вболівальників.

Під час Євромайдану український прапор був особливо затребуваний. Синьо-жовті кольори сяяли на кожному кроці.

Природа теж часом забарвлює світ в українські кольори. У Криму - пожовкло море на тлі синього неба, а на материковій Україні можна побачити рівнини з соняшників або інших "жовтих" рослин. Бувають і поєднання синьо-жовтих квітів.

У період декомунізації пам'ятники Володимиру Леніну часто фарбували у колір прапора.

Також синьо-жовтими кольорами світилися і Батьківщина Мати, і Дніпровська ОДА.

Після Революції Гідності українці часто фарбували в колір українського прапора мости і стіни.

Для бійців АТО прапор України має особливе значення.

Наприклад, ось так виглядає український прапор, який витягли з Іловайську в 2014 році.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...