Натяк неба Росії?: Поблизу озера Байкал впав метеорит (відео)

Місце падіння небесного тіла — район Баргузинського хребта біля озера Байкал.

У Бурятії впав метеорит. Фото: скріншот з відео.

Росіяни, які живуть в різних районах Бурятії, повідомили про те, що в районі Байкалу нібито впав метеорит. Про це пише TJournal, передають Патріоти України.

Зазначається, що про метеорит написали користувачі соцмереж. за їх словами, він впав близько сьомої вечора за місцевим часом (14-00 за київським). Місце падіння небесного тіла — район Баргузинського хребта біля озера Байкал.

Очевидці описали подію як дивний спалах в небі. За їх словами, пролетіло щось, схоже на комету і має зелений хвіст. В оперативних службах РФ не давали офіційних коментарів цієї події. Разом з тим у мережі з'явилося відео, на якому відображено нібито падіння метеорита біля Байкалу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...