Натрапили на розтяжку: У Дніпрі рятують бійця АТО, який втратив обидві ноги

Ця ситуація сталася там, де наші бійці дуже добре знали місцевість. Вони зазначили, що їм не вистачало тепловізора.

Ілюстрація:yspih.com.ua

В районі Мар'їнки для психологічного тиску бойовики викочують броньовану техніку. Про це у Facebook повідомляють волонтери проекту "Повернись живим", інформують Патріоти України.

За їх словами, вдень бойовиків стає менше, проте ввечері їх кількість збільшується, працюють розвідгрупи. Найбільше, відзначають волонтери, бійців АТО "мучить атака з тилу".

"В тилу працюють місцеві, які добре орієнтуються на місцевості", - наголошується в повідомленні. Крім того, дії місцевих сепаратистів привели до трагедії, що сталася вранці 16 червня.

"На розтяжці підірвався один наш боєць. Зараз він в Дніпрі в лікарні, лікарям вдалося стабілізувати його стан. Але досвідчений воїн, який воює з 2014 року, пережив полон, має орден за мужність, втратив обидві ноги.

Ця ситуація сталася там, де наші бійці дуже добре знали місцевість. Ймовірно, ворог вночі встановив розтяжку. Тут бійці відзначають - не вистачило тепловізора", - розповіли волонтери.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...