"Націоналізували" та розпилюють потихеньку": Ходаковський зізнався, що промисловий комплекс "ДНР" на "межі здихання"

Про пивний завод, запущений з помпою і пафосом, пропагандисти терористів сурмлять, а про те, що промисловий комплекс на межі здихання - тиша.

Олександр Ходаковський. Фото: DonPress.com.

Екс-голова "радбезу" "ДНР" Олександр Ходаковський розповів, що після введення "зовнішнього управління" підприємства в "ДНР" на межі здихання. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

За його словами, "народні" ЗМІ про цей факт старанно мовчать. "Зверніть увагу, як завзято мовчать "народні" засоби масової інформації про процес перезапуску промисловості. Про пивний завод, запущений з помпою і пафосом, вони сурмлять, а про те, що промисловий комплекс на межі здихання - тиша. Це питання просто замовчується. Ніхто не хоче привертати до нього уваги, тому що з тих, "хто в темі і в частці" - ніхто не вірить в можливість успіху. Маловіри! Ж@пу потрібно відірвати і працювати, а не пиляти раніше награбоване", - написав Ходаковський.

Він зазначає, що в темі "зовнішнього управління" логіка була проста: "врізати по Рінату, зробити в грі пару красивих завитків у вигляді заяв традиційних російських балакучих голів про необхідність взяти на баланс промисловість Донбасу, розпустити чутки про виділені кошти, про вказівки, віддані Усманову, й іже з ним, допомогти; з протилежного боку продовжити блокаду, опублікувати заяву власника з закликом бігти з території і обіцянкою працевлаштувати".

"А в цей час місцеві і не місцеві, висолопивши язика і підтираючи слину, бігають по заводах і підбивають залишки, щоб спихнути їх за демпінговою ціною. Я спочатку думав, що це тільки люди Курченка загорілися швиденько схопити куш, але з'ясувалося, що вони "добазарилися" з тими, хто їм, в принципі, не товариші, але в благородній справі розпилу легких грошей, як це часто буває, швидко знайшли спільну мову. Я про все тих же місцевих", - написав Ходковський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...