Навіть "свої" невдоволені: В окупованому Донецьку розповіли про проблеми ватажка "ДНР" Захарченка

Захарченка і його кодло не дуже шанують навіть активні прихильники "ДНР", але завдяки нагнітанню обстановки створюється ситуація, що ось тільки він і врятує людей від "карателів" з "Правого сектора" і жаху фільтраційних таборів.
В Захарченка проблеми. Фото: соцмережі.

Ватажка так званої Донецької народної республіки ("ДНР") Олександра Захарченка не шанують навіть активні прихильники бойовиків незаконних збройних формувань на Донбасі. Про це заявила мешканка Донецька Оксана, передають Патріоти України із посиланням на "Апостроф".

За її словами, до цих пір є ті, хто вірить в міф про фільтраційні табори, куди "карателі" збираються відправляти всіх російськомовних і незгодних з політикою Києва, що з'явився на Донбасі ще в кінці 2013 року.

Так, цей фейк в тій чи іншій формі окупанти використовують для залякування мирних жителів. Зокрема, в лютому на сепаратистських ресурсах з посиланням на "МВС ДНР" з'явилися новини про те, що на гарячу лінію "правоохоронців" надійшов телефонний дзвінок від співробітника українського Міністерства внутрішніх справ (МВС). Анонім нібито повідомив, що він і його колеги отримали завдання від керівництва підібрати місце для створення фільтраційного табору поблизу лінії розмежування.

"Це просто немислимо. Про яку російську окупацію Донбасу може йти мова, коли тобі на руки видають такі розпорядження. Це дуже масштабна кампанія. Ні у мене, ні у моїх колег у Маріуполі, Краматорську, Волновасі сумнівів немає, "Правий сектор" там задіють зовсім не для охорони", - заявляв анонім.

"Звичайно, є ті, хто щиро вірить в цю нісенітницю. Я маю на увазі пенсіонерів і людей похилого віку. У чергах на ринках, в магазинах активно обговорюють такі речі, і люди похилого віку реально бояться. Але зрозуміло ж, для чого це робиться: Захарченка і його кодло не дуже шанують навіть активні прихильники "ДНР", але завдяки нагнітанню обстановки створюється ситуація, що ось тільки він і врятує людей від "карателів" з "Правого сектора" і жаху фільтраційних таборів", - підсумувала жителька міста.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...