"Не было счастья, так несчастье помогло": Після похорону Мотороли в Донецьку - сплеск алкоголізму

Кількість алкогольних ком за вчорашній день перевищила більш ніж в чотири рази звичайну середньодобову.

Похорон Мотороли. Фото: Украина Online.

Траур по командиру бойовиків Моторолі, якого підірвали у ліфті, обернувся сплеском алкогольних отруєнь в Донецьку. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на пост лікаря і блогера Олександра Чернова в "Фейсбуці".

За його словами, кількість алкогольних ком за вчорашній день перевищила більш ніж в чотири рази середньодобову: понад 60 людей вдень в порівнянні зі звичайними п'ятнадцятьма за добу. До вечора лікарі привели до тями і відпустили додому вже більше двохсот осіб. У великих лікарнях додатково вивели на чергування реаніматологів та хірургів з травматологами.

У лікарні Калініна медперсонал навіть спробував вимагати додаткову оплату за чергування. Але після погроз відправити незадоволених на підвал або, в зв'язку з трауром, чергувати безкоштовно лікарі відмовилися від вимог. Чернов в коментарях пояснив, що переважна більшість отруєних, все ж, були просто раді черговому приводу відсвяткувати. Якихось особливих емоцій горя або радості з приводу кончини Мотороли ніхто не відчував.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...