"Не було ані борошна, ані зеленки": У мережу виклали сенсаційне відео про напад на Олександра Вілкула

До політика не підпустили навіть журналістів після пред'явлення ними акредитацій.

Олександр Вілкул. Фото: uainside.info.

У соціальній мережі "Фейсбук" з'явилося відео, на якому не зафіксовано жодного нападу на політика. Відео на своїй сторінці в соціальній мережі розмістила одна з незалежних дніпропетровських журналісток Ольга Дика, передають Патріоти України.

На ньому поруч з політиком видно численну охорону Олександра Вілкула, яка не пустила до політика декількох активістів. Вілкул в супроводі охорони і під чорним парасолькою пройшов до свого авто і поїхав. Також на відео, крім співробітників служби охорони не було помічено жодного ветерана, про яких незабаром політик напише на своїй сторінці в Facebook.

Він писав також про те, що на нього з зеленкою і борошном напали люди Бориса Філатова - мера Дніпропетровська. Між політиками стався обмін різкими коментарями на своїх сторінках у соціальній мережі. А сьогодні в тій же таки соціальній мережі з'явилося сенсаційне відео, на якому добре видно, що на самого Вілкула ніхто не нападав.

До політика не підпустили журналістів, навіть після пред'явлення ними акредитацій. Потуги активістів поспілкуватися з політиком були марні, оскільки їх грубо відштовхнула його охорона. Саме кілька співробітників охорони і були злегка вимазані зеленкою. Але на охоронців ніякого борошна не було. Відео стало кращим спростуванням звинувачень в нападі, які, швидше за все, були вигадані для підвищення рейтингу Олександра Вілкула.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...