Не дарма на зоні носив «клікуху» «Хам»: Янукович на прес-конференції у Ростові нахамив українській журналістці

Екс-президента Віктора Януковича під час прес-конференції в Ростові обурило запитання журналістки телеканалу СТБ "Як Ви думаєте, що про Вас напишуть в підручниках?"

Спочатку біглий екс-гарант відповідав у пафосному дусі, типу «народ розбереться». Потім через шар постановочної фальші почав пробиватись гнів. Мабуть до Віктора Федоровича почало доходити яка правда стане відома, і що саме про нього напишуть, зазгадають Патріоти України. Ну, і Хам не витримав. На молоду і красиву дівчину поволі посунули образи.

"Вам не вдасться мене принизити. Я прожив досить серйозне і складне життя і я його продовжую жити. Я буду відповідати перед своїми дітьми, своєю сім'єю та українським народом", - почав досить спокійно Федорович. І далі розпалюючись.

«А щоб Ви знали - і передайте своїм господарям, так, (тут журналістка його перебила, відповівши, що у неї немає "господарів, - ред.) знаємо ми ваших господарів, і знаємо, як вони з вами обходяться", - вигукнув Янукович.

У відповідь дівчина попросила пояснити, хто її "господарі" і як вони обходяться. "Це окрема тема, ви цього не варті, щоб на вас витрачати стільки часу", - ляпнув Хам.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...