Не для людей зі слабкими нервами: Австралійка ледь не стала жертвою підступного гада (фото)

В австралійському місті Калаундра жінці дивом вдалося уникнути близького і неприємного контакту з моторошним представником місцевої фауни.

Змія зачаїлася на в'єтнамках. Фото: The Daily Mail

Мешканка Калаундри (Австралія) збиралася надіти свої шльопанці, коли виявила змію, що влаштувалася на них, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Чорна гадюка зливалася з чорним взуттям, тому той факт, що жінка зуміла помітити плазуна, - справжня удача.

Австралійка зробила фото своєї знахідки і відправила її на офіційний форум місцевого пляжу, вразивши багатьох користувачів мережі. Деякі відзначили, що чорна єхидна прекрасно поєднується з в'єтнамками.

Власниці цього літнього взуття пощастило вдвічі: вона зустріла дитинча чорної єхидни. Дорослі особини досягають 2 м в довжину.

Смертельні випадки від укусу цієї змії досить рідкісні незважаючи на те, що в Австралії набагато більше людей, укушених саме цією змією, ніж тих, хто отримали укуси від інших змій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...