Не для нервових! Охоронець зняв привида в порожньому літаку (відео)

Охоронець аеропорту в Мехіко (Мексика) Франсиско Ернандес зняв на відео привида в порожньому літаку, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами чоловіка, під час нічного чергування він почув дивні звуки, які лунали з борта авіалайнера, і відразу поспішив їх перевірити. Спочатку Франсиско не побачив нічого підозрілого, але через деякий час йому вдалося розглянути темну фігуру, яка стояла біля кабіни капітана.

Також охоронець розповів, що спочатку подумав, що це гра світла і тіні. Але, коли силует почав розгойдуватися вперед і назад - він усвідомив, що зіткнувся з чимось надприродним. Варто відзначити, що побачене перелякало чоловіка до смерті і змусило втікти з борта літака, рятуючи своє життя.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...