"Не хрен заниматься дешевым популизмом. Мы в заднице", - Ходаковський про обіцянки підвищення пенсій у "ДНР"

Перші особи "республіки" тільки збиралися підвищити виплати на 20%, що моментально спровокувало зростання цін.

Олександр Ходаковський. Фото: rian.com.ua.

Заява популістів з керівництва "ДНР" про підвищення на 20% пенсійних та інших соціальних виплат на окупованих територіях спровокувала стрімке зростання цін на всі види товарів. Насправді бюджет бойовиків не дозволить додати до існуючих виплат навіть рубль. З такою заявою виступив екс-ватажок батальйону "Схід" Олександр Ходаковський, передають Патріоти України.

“Популисты решили снова показать народу, что мы здесь живем все лучше, и решили поднять соцвыплаты. Это давно назревает: люди вопиют уже, чтобы пенсии довели хоть до какого-то человеческого уровня... Но как выяснилось, этих бюджетных возможностей нет”, - описав ситуацію в Донецьку терорист.

За його словами, перші особи "республіки" збиралися підвищити виплати на 20%, що моментально спровокувало зростання цін. “А потом, когда финансисты доказали, что у нас нет источников для увеличения этих выплат, то нашим товарищам популистам пришлось давать “заднюю”. И соответственно все осталось на прежнем уровне, а в Интернете появились слухи, что проклятые украинские хакеры взломали нашу пенсионную сеть и, дескать, нам придется перерассчитывать все по старому курсу. На самом деле, не хрен заниматься дешевым банальным популизмом. Смотрите трезво на происходящее…, мы воюем, мы в дефиците, в некотором смысле мы в заднице…”, – зазначив Ходаковський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...