Не мішки ворочати: Захарасти підбадьорюють своїх повідомленнями про великі втрати українців під Дебальцевим

Сепаратистські пропагандисти, посилаючись на так зване "міноборони" "ДНР", стверджують, що підрозділи ЗСУ нібито залишили позиції біля села Логвинове під Дебальцевим, які вони зайняли сьогодні вранці.

Неподалік від Логвинова. Фото: galleryua.com.

Один з російських кураторів бойовиків самопроголошеної ДНР Олександр Жучковський заявив про те, що сьогодні сили сили АТО нібито понесли великі втрати в ході сьогоднішніх боїв під Дебальцевим Донецької області. Про це Жучковський написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Просять прокоментувати, що було сьогодні під Дебальцевим. Під Дебальцевим сьогодні було багато мертвих українців. Дуже багато мертвих українців. Всього вам доброго", - хизується куратор бойовиків.

Як повідомляє сепаратистський сайт ДАН, посилаючись на так зване "міноборони" "ДНР", підрозділи ЗСУ нібито залишили позиції біля села Логвинове під Дебальцевим, які вони зайняли сьогодні вранці. "Українські силовики відступили з захоплених вранці позицій і покинули територію, яка залишається під контролем республіканських сил. ЗСУ підраховують свої втрати, загиблих в числі наших військовослужбовців немає. Жоден метр нашої землі не буде відданий противнику", - повідомляють у сепаратистів.

Так званий «керівник відділу міжнародної інформаційної служби політвідділу міноборони ДНР» Владислав Бриг по телефону повідомив донецьким журналістам про те, що прорив ЗСУ під Дебальцевим був зупинений і українські військової частини, які брали в ньому участь, були відкинуті.

«О пів на третю ночі українські підрозділи в складі батальйону і штурмової групи прорвали першу лінію оборони і дійшли до другої (лінії) в районі Вуглегірська. Були відкинуті нашими регулярними частинами назад», - повідомив Бриг. Він заявив, що «ополченню» вдалося знищити близько двох взводів української армії, проте про втрати самих захисників «Новоросії» промовчав. За його словами, ЗСУ відступили, але куди - він не обізнаний.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...