Не можна спокійно дивитись: У мережу виклали запис, як мати в Енергодарі скидає свою доньку з балкона (відео 16+)

Мати вирішила, що молодша дівчинка може стати тягарем для чоловіка і старшої доньки.
Мати-вбивця зі своїми дочками. Фото: news.vash.ua.

В Інтернеті опублікували відеозапис того, як 30 квітня жителька Енергодару Запорізької області викинула з вікна помешкання на 9-му поверсі свою 12-річну доньку. Внаслідок падіння дитина загинула, передають Патріоти України.

Згодом матір дівчинки, 45-річна колишня вчителька Світлана Шелевейстер, розповіла, що хотіла накласти на себе руки і боялася, що молодша дівчинка може стати тягарем для чоловіка і старшої доньки. Крім того, Шелевейстер поскаржилася, що впродовж останніх кількох місяців її мучило безсоння.

За словами місцевих мешканців, раніше жінка з'являлася на дошку пошани школи, де вона працювала, проте останнім часом мала психологічні проблеми.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...