Не проспався чи шкодує про відхід "м'якотілого" Обами: У мережі висміяли висловлювання Лаврова про вибори в США

Сергій Лавров мимоволі видав побоювання Кремля з приводу майбутніх виборів у США.

Сергій Лавров. Фото: hristiane.info.

У соціальних мережах висміяли слова глави російського МЗС Сергія Лаврова про те, що вибори в США мають проходити рідше. Вищезазначену заяву Лавров зробив в ефірі російського телеканалу "Зірка", передають Патріоти України.

Сергій Лавров сказав, що якби у США не так часто проходили вибори, вирішувати міжнародні проблеми було б легше. "Еще один момент, который влияет на их (США, — ред.) практические действия, независимо от того, насколько глубок и правилен их анализ современной ситуации, — это, конечно, их электоральные циклы", — заявив глава МЗС РФ. "Мозок раку", - прокоментував його слова український журналіст Роман Скрипін у своєму Twitter.

Знает, что при Обаме Россия еще неплохо живет, а дальше будет хуже...", "Барак им покажется святым", "Непарнокопытное чует, что следующий президент США добьет раисию", "Это ему его друг Альцгеймер подсказал", "Лавров знает, что нужно для деградации экономики любой страны", "Хочет оттянуть президентство Маккейна?" — коментують користувачі Twitter.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...